SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Österåkers Trampolinförening
Välkommen till ÖTF!

 

Österåkers Trampolinförening, ÖTF, är en förening som nu kommer att bedriva trampolinverksamhet i Österåkers nya multihall. Vi kommer att ha träningsverksamhet flera kvällar i veckan, med hoppare mixade i både ålder och kunskapsnivå. 

Vi har både en sektion under Skidförbundet och en under Gymnastikförbundet. Verksamheten är öppen för alla som önskar öva på volter och akrobatik med trampolin som hjälpmedel. För närvarande har vi inga hoppare som tävlar i gymnastikgrenen trampolin, men vi hoppas att vi snart är där igen då vi nu har fått fantastiska förutsättningar med den nya hallen. 

 

För er som anmäler intresse att börja hoppa nu så hoppas vi kunna  utöka träningsverksamheten successivt under året. Kan du som förälder tänka dig att ta en mer aktiv ledarroll så finns det lediga träningstider och föreningen kan ordna med tränarutbildning. Vi efterlyser fler som kan tänka sig att ta en aktiv tränarroll. 

 

Vill du bli medlem i Österåkers Trampolinförening? Klicka då här!

Klubbkläder
2024-06-14 09:08
Sommaren är här vilket firas med en rabattkod i klubbshoppen.
Rabatten är på10% och koden gäller mellan 12/6 - 30/6.
Koden läggs in i kassan vid köp.
 
 
Kod: sommar24
 
Önskar er alla en härlig sommar!
 
 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..